Erhvervcenstret - Greve Kommune

Erhvervslejemål i Greve

Greve Kommune oplever en stigende efterspørgsel for erhvervslejemål i Greve, og det skyldes især den stigende interesse for at huse sin virksomhed i Greve. Det har i mange år været yderst attraktivt at have kontor i København, da det pulserende byliv var gavnligt for mange virksomheder. Ikke desto mindre har det de senere år også medført en hel del ulemper, såsom skyhøje huslejepriser, manglende parkeringspladser, trafikkøer og mangel på ordentlige faciliteter i de ejendomme, der var til rådighed.

Få mere at vide om Erhvervscentret i Greve

Det er især de mindre virksomheder, der ikke har følt, de kunne finde det rette sted at holde til i København. Det skyldes bl.a., at man oven i høje huslejepriser ofte skal medregne udgifter til parkering, evt. receptionist, eksterne mødelokaler og andre faciliteter, man kan have brug for som selvstændig erhvervsdrivende. Er man en virksomhed med 1-5 personer, eller en nystartet virksomhed, kan det være en fordel at flytte ud af byen og flytte ind i et erhvervslejemål i Greve, der ikke bare byder på moderne og professionelle faciliteter, men som også har samlet alt, du skal bruge, på ét sted.

Erhvervcenstret - Greve Kommune

Succesfuldt kontorfællesskab

Erhvervscentret Greve har stablet et succesfuldt kontorfællesskab på benene, som har sørget for, at du ikke bare får flotte, lyse kontorlokaler men også vagtordning, gratis parkering og et lækkert loungeområde, hvor I kan lade idéerne få frit løb. Det bedste af det hele er, at lejemålet kun ligger få minutter fra motorvejen, så både du og dine besøgende kan komme hurtigt frem. Desuden er der også mødelokaler på stedet, som du kan booke, når du skal afholde kundemøder, seminarer eller andet, der kunne være relevant for dig og din virksomhed. Ud over de mange fordele, der er med i huslejen, kan du også nyde godt af receptionen og en kantine, der byder på lækker mad til både morgenmad og frokost, så du har de bedste forudsætninger for at være produktiv for din virksomhed.

Book en fremvisning allerede nu

Du får lyse og indbydende lokaler, gratis parkeringspladser til dig og dine besøgende samt en lang række andre fordele, og alt sammen til en pris, der er til at betale. Vi giver dig et erhvervslejemål i Greve, som har alle fordelene fra de københavnske kontorfællesskaber – og mere til – og helt uden ulemperne.

Kontakt:

Henriette Sindlev Andersen

Udlejning og administration

Telefon 3691 5009
E-Mail: hsa@greve.dk