Erhvervcenstret - Greve Kommune

Du får alle fordelene...

Ikke langt fra Køge Bugt motorvejen råder ErhvervsCentret Greve over det, vi i al ydmyghed må kalde Sydkystens bedste kontorhus. Hos os finder du alt det, du som moderne erhvervsdrivende kan have brug for. Vi ved nemlig, at nutidens erhvervsformat er helt anderledes, end det var i gang. Derfor opstår der kontorfællesskaber rundt omkring i Danmark, og vi har så valgt også at stille kontorlokaler til rådighed til dig, der leder efter en billig kontorplads i Greve.

Få mere at vide om Erhvervscentret i Greve

At leje sig til en kontorplads i Greve kan have mange fordele for dig som selvstændigt erhvervsdrivende. Flere har erfaret, at de er mere motiverede og effektive, når de har en kontorplads uden for hjemmet. Derudover giver en plads i et kontorfællesskab et naturligt netværk, som er inden for rækkevidde, hvis man har lyst til eller behov for sparring. Du får altså alle fordelene ved at være i et traditionelt erhvervsformat, hvor du kan fravælge de aspekter af det, som ikke er relevant for dig.

Erhvervcenstret - Greve Kommune

Der er en kontorplads til ethvert behov

Når du lejer dig ind hos os, så får du ikke bare en kontorplads, du får også alle goderne, som vi råder over. Det tæller bl.a. fælles kantine, loungeområder og ikke mindst mødelokaler, som du kan benytte dig af, når der skal afholdes møder med såvel interne som eksterne besøgende. Det hele er samlet i en moderne bygning, der udstråler den professionalisme, du som selvstændig erhvervsdrivende kunne ønske.

Book en fremvisning allerede nu

Der er en kontorplads til ethvert behov, så mon ikke også vi har en kontorplads, der passer til dig? Du har selvfølgelig mulighed for at komme på besøg og se dig omkring, inden du tager en beslutning. På den måde kan du også mærke stemningen i huset, høre mere om, hvad vi kan tilbyde, tale med andre lejere og dermed træffe en beslutning på et oplyst grundlag, så du er sikker på, det er et match for dig.

Prisen på din kontorplads hos os afhænger af størrelsen, og der er pladser i både stueplan og på 1. sal. Kontorfællesskabet ligger i et erhvervsområde med alt fra små til mellemstore og store virksomheder. In-house vil du også møde mange forskellige erhvervsdrivende, som alle har det til fælles, at de ønsker at være en del af et aktivt kontorfællesskab og derfor har taget beslutningen om at leje en kontorplads hos os.

Kontakt:

Henriette Sindlev Andersen

Udlejning og administration

Telefon 3691 5009
hsa@greve.dk